Julianne Phillips - Bio, gezinsleven, feiten over de ex-vrouw van Bruce Springsteen (2024)

Julianne Phillips - Bio, gezinsleven, feiten over de ex-vrouw van Bruce Springsteen (1)

Julianne Phillips was een Amerikaans model enactrice die trouwde met Bruce Springsteen, een super populaire Amerikaanse rockmuzikant - een van de meest succesvolle in de VS Met de bijnaam 'The Boss', Bruce Springsteen was een van de meest gevierde Amerikaanse Rock and Roll-legendes. Toen hij met Bruce trouwde, nam de bekendheid van Julianne toe. Hun unie duurde echter niet, want het eindigde slechts een paar jaar nadat het begon.

Ondertussen verwierf Julianne voor het eerst een brede bekendheid als actrice toen ze het personage van Francesca Reed afbeeldde op de televisiedramaserie Sisters van 1991 tot 1996, een rol die haar veel verdiendebewondering en populariteit. Lees verder om meer te weten te komen over Julianne Phillips, de ex-vrouw van Bruce Springsteen; van haar biografie tot haar huwelijksleven en andere belangrijke feiten.

Julianne Phillips ’Bio

Julianne Phillips werd geboren op 6 mei 1960 inEvanston, Illinois, Verenigde Staten. Ze groeide echter op in Lake Oswego, Oregon, waar ze naar de Lake Oswego High School ging. Terwijl haar vader, William Phillips, werkte als verzekeringsagent, was haar moeder Ann huisvrouw.

Julianne Phillips ging naar Brook’s College inLong Beach, Californië. Na het voltooien van haar universitaire opleiding in de vroege jaren 1980, verhuisde ze naar Manhattan, New York City, waar ze modellering volgde. Ze kreeg al snel een baan bij het Elite Modelling Agency en verdiende een overheerlijk salaris van ongeveer $ 2.000 per dag.

Julianne verliet later New York naar Los Angeles, waar ze geleidelijk aan begon te acteren door eerst te spelen in een videoclip van de rockband .38 Special. In 1984 landde ze haar eerste televisiefilmrol in Zomerse fantasie. Later in hetzelfde jaar speelde ze in nog een andere televisiefilm, Zijn minnares. Ze verscheen ook aan het einde van de videoclip van haar toekomstige echtgenoot, "Glory days" (1984).

Ondanks de heckles van het huwelijkse leven van Julianne Phillip, steeg ze in haar acteercarrière. In 1986 portretteerde ze het karakter van Sally in de komediefilm, Vreemde banen. 1988 zag haar verschijnen in twee films - Sweet Lies en Zeven uur tot oordeel waar ze respectievelijk speelde als Dixie en Lisa Eden. In 1989 landde ze rollen in Fletch-leven en Oppervlakkig. Andere rollen volgden in televisiefilms, waaronder Opstaan ​​en naar huis gaan (1992), Een gelofte aan Kill (1995) en Originele zonden (1995).

In mei 1991 begon Julianne haar doorbraak te spelen in de NBC-dramaserie, Sisters die tot mei 1996 werd uitgezonden. De rol van Julianne als Frankie in de serie zag haar klimmen naar een immense bekendheid. Hierna speelde ze in tal van andere films, waaronder Grote bullebak (1996), Colin Fitz leeft! (1997), Allie & ik (1997) en Tidal Wave: No Escape (1997).

Gezinsleven

Julianne Phillips ontmoette Bruce Springsteen, apopulaire Amerikaanse muzikant die in 1984 op het hoogtepunt van zijn carrière stond. Na een paar maanden daten, legde het paar de knoop vast. De bruiloft die plaatsvond op 13 mei 1985 werd in hoge mate door de media behandeld. De vakbond duurde echter niet lang. Julianne vroeg iets meer dan drie jaar na het huwelijk, precies op 30 augustus 1988, onder vermelding van onverenigbare verschillen. De procedure werd in maart 1989 afgesloten en ze hadden samen geen kind.

Julianne Phillips - Bio, gezinsleven, feiten over de ex-vrouw van Bruce Springsteen (2)

Voorafgaand aan hun scheiding had Bruce Springsteenbegon al met zijn bandmaat, Patti Scialfa, een Amerikaanse zanger en songwriter. Hij ging in 1987 bij haar wonen en trouwde in 1991 met haar. Het echtpaar kreeg drie kinderen en bleef bij elkaar totdat Springsteen in 2002 stierf.

Afkomstig van haar biologische familie, JuliannePhilips is de laatste van de zes kinderen van haar ouders (vier jongens en twee meisjes). Haar ouders, Ann en William Phillips waren beiden toegewijde katholieken en voedden haar op naast haar broers en zussen in het geloof. Dit is waarschijnlijk de reden dat ze zich niet helemaal op hun gemak voelden met het model van Julianne. Vandaar dat haar vader haar aanmoedigde om in plaats daarvan te acteren.

Feiten over de ex-vrouw van Bruce Springsteen

1. Julianne Phillips was 11 jaar jonger dan Bruce Springsteen

Julianne Phillips en Bruce Springsteen teldenonder een van de paren met grote leeftijdsverschillen. Terwijl Julianne 25 was op het moment van hun huwelijk, was Bruce 36. Maar in tegenstelling tot vele anderen die succesvol bleken, werkte het hunne niet alleen. Bruce's latere huwelijk met iemand die dichter bij zijn leeftijd staat, wijst op de mogelijkheid dat hun leeftijdsverschil een rol speelt bij de beëindiging van hun huwelijk. Patti Scialfa, de tweede vrouw van Springsteen is slechts 4 jaar jonger dan hij.

2. Ze is vrijgezel gebleven sinds de scheiding

Julianne is een van die vrouwen die pech hebbenmet liefde. In 1990 na haar scheiding had ze een mislukte relatie met acteur Bryan Kestner. Ze begon vervolgens te daten met acteur en producent, Pierce Brosnan. Hun affaire bedroeg echter niets en eindigde in 1994. Sindsdien lijkt Julianne single te zijn gebleven.

3. Julianne bracht slechts 12 jaar door in de filmindustrie

Julianne Phillips begon professioneel acteren in1985 en speelde haar laatste filmrol in 1997. Haar redenen om niet door te gaan met acteren blijven een mysterie. Sinds 1997 is ze zeer onopvallend gebleven en komt ze zelden voor in het openbaar.

4. Ze heeft geen Social Media-account

Ondanks dat hij bekendheid heeft geproefd, schuwt Julianne Phillips sociale media. Ze heeft geen actieve account op een van de platforms; althans niemand waarvan het publiek op de hoogte is.

5. Lichaamsstatistieken

Julianne is een lange, mooie dame die bij een staathoogte van 5 voet 8 inch (1,73 meter). Ze heeft een slank lichaam en een zandloperfiguur van 34 inch voor buste, 24 inch voor taille en 34 inch voor heupen. Het toevoegen aan haar schoonheid is haar volle en lange lichtbruine haar en blauwe ogen.

Julianne Phillips - Bio, gezinsleven, feiten over de ex-vrouw van Bruce Springsteen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5665

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.